blog de admin

Res no ens pot aturar!

Continuem entrenant en diferents pistes de Sabadell i amb la mateixa energia de sempre!

Res no es pot aturar, seguim més forts que mai!Visca el Creu Alta!

Ja n'hi ha prou! L'esport és, salut, és educació, és benestar!

Ja n'hi ha PROU!!! L'ESPORT és segur!!! Prou de criminalitzar-nos.

Si estas d'acord amb aquest titol, firma aquesta petició:

Petició a Change.org

SUBVENCIÓ DE L´AJUNTAMENT DE SABADELL PER LA PARTICIPACIÓ I IMPLICACIÓ EN EL ESPORT ESCOLAR

El Creu Alta Sabadell Bàsquet ha rebut per part de l´Ajuntament de Sabadell una subvenció de 1781,12 € per la promoció en l´esport escolar durant la temporada 2019-2020 . Amb aquesta important ajuda queda reforçada la implicació del Creu Alta en l´esport base i el Consell Esportiu de Sabadell.

Comunicat Oficial

Creu Alta Sabadell Bàsquet COMUNICAT OFICIAL CREU ALTA SABADELL BÀSQUET

Benvolgudes famílies,

Des de la Junta i l’equip d’entrenadors/es del Creu Alta Sabadell Bàsquet ens volem adreçar a vosaltres davant la situació inèdita que estem vivint en aquests moments amb el COVID-19 tot esperant que estigueu bé de salut en tots els aspectes, que ara per ara entenem que és el més important.

Us volem comunicar que tant la Junta com l’equip d’entrenadors/es segueixen reunint-se periòdicament i treballant dia a dia per contemplar tots els possibles escenaris que es van produint i modificant en una situació tan incerta com la que estem vivint, i per mantenir el club més viu i que ens tingueu el més aprop possible a través d’activitats que mantinguin el contacte amb les nenes i nens tot i no poder entrenar ni jugar.

En aquest sentit i fent referència al comunicat de la Federació Catalana de Bàsquet en el que s’afirma que si s’aprova la pròrroga de l’Estat d’Alarma es donaran les competicions oficials per finalitzades, volem manifestar que això no suposaria en cap cas la finalització de la temporada i que mantenim l’expectativa i la il·lusió de poder tornar als entrenaments quan les autoritats sanitàries i la situació ens ho permetin.

També comentar-vos que us tenim molt presents i que estem estudiant algunes formes de compensar proporcionalment les famílies pel temps que no s’hagi pogut desenvolupar l’activitat pensant en el bé del club i de les pròpies famílies que en formeu part. Tot i això no prendrem cap decisió definitiva fins que tinguem coneixement de si podrem tornar als entrenaments i en cas afirmatiu en la data que serà, en definitiva fins al tancament de la temporada.

Per últim, agrair a les mares i pares, jugadores i jugadors, entrenadores i entrenadors les nombroses iniciatives, mostres de suport i de recolzament cap al nostre club que estem rebent des de l’inici d’aquesta complexa situació, moltes gràcies us sentim molt aprop. Us enviem una forta abraçada, Visca el Creu Alta!

Sabadell, 20 d’Abril de 2020

Contingut sindicat